ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ - ΤΕΙ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

Σίτιση - Στέγαση

estiatorioΣύμφωνα με τον Ν.1404/1983 σε κάθε ΤΕΙ έχει ιδρυθεί Σπουδαστική Λέσχη που έχει σκοπό την υλοποίηση των σπουδαστικών παροχών και διευκολύνσεων και γενικότερα τη μέριμνα για τη διαβίωση, την πολιτιστική καλλιέργεια και την άθληση των σπουδαστών.

Η σπουδαστική λέσχη μεριμνά για τη σίτιση και στέγαση των σπουδαστών και τη χορήγηση υποτροφιών και ατόκων δανείων στους σπουδαστές με κριτήριο την οικονομική τους κατάσταση σε συνδυασμό με την επίδοσή τους στις σπουδές.

Στους σπουδαστές παρέχονται ακόμα: πλήρης ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη (ΠΔ 185/1984) και διευκολύνσεις για τις μετακινήσεις τους σε όλη την διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους.

Λεπτομερείς πληροφορίες για τις παροχές της Σπουδαστικής Λέσχης του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δίνονται από τη γραμματεία της Σπουδαστικής Λέσχης που βρίσκεται στο ισόγειο της εστίας Φ1.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας : 2510462361 και 2510462364

Οι παροχές στους σπουδαστές χορηγούνται μόνο εφόσον η διάρκεια των σπουδών τους δεν υπερβαίνει την κανονική διάρκεια (6 εξάμηνα) περισσότερο από 50%. Το εστιατόριο της Σπουδαστικής Λέσχης βρίσκεται στο ισόγειο της εστίας Φ2.