ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ - ΤΕΙ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

Υποβολή αίτησης για την αποκατάσταση προβλημάτων στις καρτέλες φοιτητών του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕ - ΤΕΙ ΑΜΘ

Για την οριστική διευθέτηση των ενδεχόμενων προβλημάτων που έχετε διαπιστώσει στις καρτέλες με τις βαθμολογίες των μαθημάτων σας, στο e-grammateia, το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕ θέλοντας έμπρακτα να δείξει το ενδιαφέρον του, καλεί όλους τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του Τμήματος, να πραγματοποιήσουν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ τις παρακάτω ενέργειες:

1. Κάνοντας χρήση των κωδικών σας, συνδεθείτε στην e-grammateia.

2. Εξετάστε με ΠΡΟΣΟΧΗ την καρτέλα με τις Βαθμολογίες σας, έτσι όπως αυτή αποτυπώνεται από την Πέμπτη 7 Μαρτίου και μετά. 
Στο νέο πρόγραμμα σπουδών που ισχύει από την ακαδημαϊκή χρονιά 2013-2014 για όλους τους φοιτητές, έχουν πραγματοποιηθεί αντικαταστάσεις μαθημάτων του προηγούμενου προγράμματος σπουδών, με νέα μαθήματα. Πατώντας εδώ, δείτε τις σχετικές αντικαταστάσεις, μαζί με άλλες χρήσιμες πληροφορίες.
Ελέγξτε τη σωστή καταχώριση του συνόλου των μαθημάτων σας, καθώς και τις αντίστοιχες βαθμολογίες.

3. Σημειώστε σε κάποιο πρόχειρο χαρτί ή ηλεκτρονικό έγγραφο, τυχόν προβλήματα που διαπιστώσατε.

4. Αφού ελέγξετε το ΣΥΝΟΛΟ της καρτέλας σας, οργανώστε τα προβλήματα που ενδεχόμενα διαπιστώσατε κατά μάθημα.

5. Υποβάλετε ηλεκτρονική αίτηση αποκατάστασης προβλημάτων στις καρτέλες φοιτητών του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕ, συμπληρώνοντας με ΠΡΟΣΟΧΗ τα απαραίτητα στοιχεία.

ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΕΙΤΕ στην υποβολή της αίτησης, αν δεν είστε ΑΠΟΛΥΤΑ βέβαιοι ότι έχετε ελέγξει όλα τα εξάμηνα σπουδών, ώστε να ΜΗΝ ΕΠΑΝΕΡΧΕΣΤΕ με δεύτερη και τρίτη αίτηση για το ίδιο θέμα.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ που θα σχετίζεται με τις καρτέλες μαθημάτων, αν δεν έχει υποβληθεί εμπρόθεσμη αίτηση μέσω αυτής της φόρμας.

Η ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ (ΑΠΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014) ΣΤΗΝ E-GRAMMATEIA.

Η αίτηση υποβάλεται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά, πατώντας εδώ..

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

 Παντελής Αντωνιάδης